La 17a Roda Coral del Camp de Tarragona ha apropat aquest diumenge a l’Espluga la música de la Coral Guspira d’El Morell i la Coral Espinavessa de Valls al costat de la Coral Espluguina.

A les portes de la primavera, aquesta vegada la cita s’ha avançat un parell de mesos i ha tornat a omplir bona part de l’església de Sant Miquel. La Roda de Corals vol ser un format més àgil que els aplecs, però en definitiva un punt de trobada, com ha definit el director de la Coral Espluguina, Xavier Morgades.

ÀUDIO: El director de la Coral Espluguina defineix l’objectiu de l’acte

Pel que fa al repertori, com és habitual ha estat marcat per peces tradicionals, però també hi ha hagut algun atreviment amb les composicions de l’italià Giuseppe di Marzi per part de l’agrupació vallenca. La Coral Espluguina ha adequat el repertori al nombre de cantaires actuals i ha interpretat peces de Deutschman, Schubert o el Vell Pescador de Josep Anton Pujol. Tampoc hi ha faltat La Balanguera.