Junts per Montblanc ha presentat alguns noms de la seva candidatura de cara a les eleccions del mes de maig. Ja fa setmanes es va donar a conèixer que Raquel Huguet ocuparà el número 2 de la llista fent tàndem amb l’alcaldable, Marc Vinya: i Lluís Munné el número 3, tots dos fitxatges nous.

Amb la sala de les Corts Catalanes plena, aquest dimarts es van conèixer tres noms més que formaran part de la candidatura. Dos d’ells molt vinculats a les pedanies de Montblanc. Gerard Ferrer, president de l’associació de veïns de Prenafeta, ocuparà el número 4 de la llista, una altra novetat de la candidatura de Vinya, mentre que l’alcaldessa pedània de Lilla, Glòria Rovira, ocuparà el número 23, tancant la llista de suplents. Rovira també va formar part de la candidatura fa quatre anys, en aquella ocasió com a número 9.

També es va conèixer qui tancarà la llista. El número 13 l’ocuparà Imma Cartanyà, que fa quatre anys també va formar part de la candidatura però de número 5.

El candidat a l’alcaldia, Marc Vinya, ha destacat que «ho hem volgut fer així perquè tant el número 4 com el 23 tinguin el mateix protagonisme, tots som importants i tots fem equip». Afegeix que «volem fer-ho junts, volem comptar amb tothom, fer una acció de govern molt pensada en qui viu i treballa a Montblanc».

El secretari primer de la mesa del Parlament, el montblanquí Eusebi Campdepadrós, va participar a l’acte acompanyant Marc Vinya, que va aprofitar per desgranar algunes de les propostes del partit. En les properes setmanes es coneixeran la resta de membres de la candidatura.