El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí ha organitzat una jornada d’economia circular. Serà aquest divendres 22 de març de 16 h a 20 h i anirà a càrrec de l’empresa Símbiosy. La primera part estarà dirigida per Anna Lluís, directora de l’empresa, que explicarà conceptes generals i alguns exemples. Després, l’ambientòleg Anton Aymení, farà diversos tallers.

El responsable de màrqueting i de comunicació del MVR, Roger Òdena, ha explicat a l’EFMR que l’economia circular el que fa és “equiparar els interessos econòmics amb els interessos socials i mediambientals. Posa molt l’accent en la reducció, la reutilització i el reciclatge“.

ÀUDIO: Roger Òdena explica què és l’economia circular

Aquesta jornada s’emmarca en l’aposta del museu per educar en la sostenibilitat. “Hi ha altres maneres de fer les coses, i volem ensenyar nous models”, ha indicat Òdena. “L’economia circular és un cercle tancat que el que fa és reaprofitar tots els recursos”, ha afegit. Precisament, la jornada va en la mateixa direcció que l’exposició Plàstics que es pot veure al Museu de la Vida Rural fins el 20 d’octubre.

El taller té un preu de 5 € i requereix inscripció prèvia. Es pot fer la inscripció al telèfon 977 870 576 o a info@museuvidarural.cat