Manifestació multitudinària aquest dissabte a Madrid per reclamar que l’autodeterminació no és delicte i exigir la llibertat dels presos polítics. De la Conca de Barberà, van sortir quatre autobusos amb 220 persones, per participar de la mobilització.

Maria Vendrell de l’ANC Conca de Barberà, ha assegurat a l’EFMR que els va «sorprendre molt» la resposta de la gent ja que ells primer només havien reservat un autobús. Vendrell ha fet una valoració «molt bona perquè hi havia molta gent, amb persones de la resta de l’estat espanyol».

ÀUDIO: Maria Vendrell valora la manifestació a Madrid

A les sis de la tarda va sortir la riuada de gent des d’Atocha per recórrer el paseo del Prado fins a Cibeles, on es van fer els parlaments. Durant el recorregut es van sentir consignes com «no esteu sols en referència als familiars dels presos o «hemos venido a despedirnos».

Els busos van sortir dissabte a tres quarts de vuit del matí des de l’avinguda Manel Ribé de Montblanc i des de la plaça Montserrat Canals de l’Espluga de Francolí. La tornada va ser a les nou del vespre i van arribar a casa a la matinada.