INTÈRPRETS: Rosa Castro, professora de IOGA al Casal de l’Espluga. Montse Cardo i Anna Farré, filòlogues del Consorci per a la Normalització Lingüística. Montse Bosch i Filo Farré.

Eduquem el cos i la ment fent ioga
Rosa Castro fa més de 30 anys que es dedica a fer classes de ioga, s’ha format i continua essent per a ella una activitat fonamental, com una filosofia de vida també. Ens explica el què és, per què és important, què ens pot aportar, etc.

El Servei Comarcal de Català (CPNL), cursos i propostes.
Aprofitant que torna a ser època de matrícula per a fer cursos de català (tercer trimestre del 21 al 28 de març), parlem amb Montse Cardo i Anna Farré sobre aquest servei comarcal de català que es troba al Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Quins cursos es poden realitzar? Quines modalitats: presencial, amb ordinador des de casa, semipresencial, nivells? Per què són necessaris? Moments i èpoques per fer les inscripcions, pàgina web. També ens informen d’altres activitats i propostes.