Aquest diumenge, en el marc de les activitats del ‘Març Jove’, diversos esplugins han impartit una xerrada dirigida a gent de totes les edats, especialment a joves, que estiguin interessats a viatjar o organitzar viatges a l’estranger.

La xerrada, que s’ha dut a terme al bar del Casal i ha reunit a una desena de persones, ha servit perquè els ponents, els quals són experts en organitzar viatges, donessin consells sobre quins són els passos a l’hora de preparar un viatge, recomanant guies i blogs turístics i webs per reservar hotels i vols.

Els ponents, Anna Garcia, Oriol Casanovas, Aida Martí i Enric Mercadé, han narrat també quines han estat les seves experiències personals, havent organitzat viatges a països com l’Iran, Tailàndia, Canadà o Bòsnia Hercegovina. Una de les formes de viatjar de les quals s’ha parlat a la xerrada, i que pot resultar d’interès, és l’Interraïl, destinat exclusivament a països d’Europa, i que presenta molts avantatges i facilitats pels menors de 25 anys.

Finalment, les activitats del cicle ‘Març Jove’, impulsat per la regidoria de Joventut, finalitzaran el 23 de març amb la projecció de la pel·lícula de terror ‘Verònica’, dirigida per Paco Plaza.