Diversos joves espluguins faran una xarrada sobre com organitzar un viatge. Serà dins el cicle Març Jove, el pròxim diumenge 17 de març a les 12 del migdia. La regidoria de Joventut servirà un pica pica per fer la trobada més amena. Els ponents seran Anna Garcia, Enric Mercadé, Aida Martí i Oriol Casanovas. Tots ells han organitzat viatges que han fet posteriorment els últims mesos.

«Avui en dia cada vegada hi ha més gent que decideix preparar la seva pròpia aventura«, ha explicat Oriol Casanoves a l’EFMR. El jove ha emmarcat el moment actual, després d’anys d’anar a una agència de viatge «on ens posaven una visita comercial en el pack».

ÀUDIO: Oriol Casanoves diu que hi ha una altra manera de viatjar

En la mateixa línia, Casanovas ha explicat que avui en dia ha agafat força la fase prèvia al viatge, «pot ser superior en temps i en esforç que el mateix viatge», ha apuntat. I és precisament aquesta la que volen explicar aquest diumenge. Descobriran al públic assistent quines webs consultar, quins blocs, quins són els millors dies per viatjar, etc.

ÀUDIO: Casanoves destaca la fase prèvia del viatge