Junts per l’Espluga ha iniciat una sèrie de trobades amb els veïns del municipi per conèixer les propostes de cada barri i intercanviar impressions. La primera s’ha dut a terme aquest dimarts al vespre a la urbanització Carreras, a la seu de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, ha iniciat l’encontre destacant que aquest havia de servir per “recollir suggeriments, però també queixes”. “La intenció és poder donar veu i saber les propostes dels veïns”, ha remarcat qui serà el número u de l’agrupació. També ha explicat que d’aquestes reunions en sortirà el programa electoral que es troba en fase de redacció.

ÀUDIO: Jordi Torre diu que volen recollir les veus dels veïns

Sobre el programa electoral, Junts per l’Espluga ha facilitat uns papers per tal de recollir les propostes dels presents. Tots els que hi participin, poden deixar l’adreça electrònica i des del grup s’han compromès a estudiar-les i en cas de no incloure-les al programa, explicar els motius a través d’un correu.

Tot i que les trobades són en barris determinats, Junts per l’Espluga vol debatre sobre qüestions que afectin aquella zona, però també a tot el municipi. “Volem traçar un projecte general per l’Espluga i després desgranar els diversos àmbits”, ha dit Torre.

Un projecte nou

L’alcaldable també ha defensat que són “una candidatura nova”, desmarcant-se de l’actual Convergència i Unió. “Jo provinc d’un govern anterior, però som un grup de gent nova que iniciem un projecte nou”, ha insistit. En aquesta línia, ha destacat que aquestes trobades seran habituals a partir d’ara.

ÀUDIO: Torre subratlla que són “una candidatura nova”.

La trobada de dimarts ha reunit una trentena de persones i ha estat informal, “distès”, amb un petit refrigeri i beguda. El candidat a l’alcaldia i alguns membres del grup de treball de la formació com Marta Campos o Albert Sanahuja, han parlat amb tots els que s’hi han apropat.

Dijous 14 de març estaran al Taller del carrer dels Templaris (ciutadania de Capuig i Castell), dimarts 19 amb els veïns de la urbanització del Casal a la sala Llucià Navarro, el dijous 21 serà el torn pels del centre del poble i Font Baixa a l’Antic Hospital i el dimarts 26 tornaran a la sala Llucià Navarro per enraonar amb els habitants de l’Espluga Park, Joan Amades, avinguda Catalunya, Les Masies i nuclis disseminats. Totes les trobades seran a dos quarts de vuit del vespre.