L’actual regidor de Comerç, Medi Ambient i Agricultura, Antonio Vendrell, i qui va ser candidat a l’alcaldia per l’Espluga Viva, és un dels integrants del grup de treball de Junts per l’Espluga. La formació successora de Convergència i Unió compta amb el suport de Vendrell, tal com s’ha fet públic a través d’una càpsula audiovisual compartida a les xarxes socials.

Antonio Vendrell ja va anunciar que no repetiria com a cap de llista i de fet, a hores d’ara, encara no se sap si hi haurà candidatura de l’Espluga Viva el pròxim 26 de maig o dels socialistes amb una marca blanca.

A l’Ajuntament a casa del mes de febrer, Vendrell ja va explicar que l’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, li havia demanat assessorament, però va indicar que mai havien parlat de sumar-lo a la seva candidatura. Preguntat per si formaria part de la llista, va dir que no s’hi veia.

ÀUDIO: Vendrell diu que Jordi Torre li ha demanat opinió

L’any 2015, Vendrell va tenir la clau de la governabilitat i va donar el seu vot a CiU, amb qui està governant aquesta legislatura. Malgrat això, la seva formació havia apostat perquè votés la llista més votada, és a dir, Som Espluga.

Ara, Antonio Vendrell forma part d’aquesta seixantena de persones que treballa per elaborar una llista i un programa electoral de Junts per l’Espluga.