INTÈRPRETS: Marc Grau, Eduard Gili, Sandro Chillan, Sergi Moncunill i Filo Farré.

L’Eduard Gili, el Sandro Chillan i el Sergi Moncunill han estat seleccionats per anar a la Universitat Rovira i Virgili formant part del programa INSERLAB el qual està orientat per ajudar-los a desenvolupar habilitats, per a resoldre problemes en l’àmbit laboral i per ajudar-los també a descobrir els seus interessos i capacitats. Per això fan tallers diversos d’orientació vocacional i presa de decisions. És la primera vegada que la Universitat inicia aquest projecte pioner. En aquest programa volem saber com han arribat fins a aquí? Qui són? Què fan i per què?

Usuaris d’Aprodisca
Tots tres van a Aprodisca (associació familiar formativa i laboral amb seu a Montblanc i a la Selva). Marc Grau, psicopedagog i tècnic d’inserció i seguiment laboral ens ho explica i ens parla sobre què és Aprodisca, els serveis que ofereix, com es mantenen, quantes persones són, què és el més important per a Aprodisca i per què… Com intervé el centre en l’inici i en el seguiment de les persones? I quan s’acabi aquest programa, què?