Aquest divendres al Museu de la Vida Rural s’ha presentat el repte esportiu i solidari del targarí Raul Arenas que correrà 190 quilòmetres per sumar els recursos necessaris per fer realitat el nou conte infantil de l’espluguina Noe Gaya.

Una seixantena de persones s’han interessat pel repte “Sempre Endavant” que s’ha donat a conèixer aquest divendres a dos quarts del 8 del vespre amb la participació dels protagonistes Raul Arenas i Noe Gaya acompanyada de la seva mare Dolors, a més a més, d’Erika Soriano, regidora d’esports.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga s’ha col·laborat amb la campanya “Sempre Endavant” que també comptarà amb el seu suport donant 8 lots de productes de proximitat perquè puguin ser sortejats. 

En la presentació del projecte Arenas ha explicat que la relació entre ell i l’espluguina va nèixer en un cim, gràcies al projecte de les Pedres de la Felicitat de la Noe. A partir d’aquí, Raul Arenas es va interessar per conèixer les seves iniciatives. En conèixer que Gaya ha escrit un conte infantil i voldria publicar-lo, l’esportista va veure clar que li havia de dedicar el seu nou repte.

Repte esportiu: 190 quilòmetres amb prop de 4.000 m de desnivell

El desafiament consisteix a recórrer 190 quilòmetres entre Llívia i Tàrrega amb prop de 4.000 metres de desnivell. El corredor targarí sortirà aquest dijous a les 7 del matí des de Llívia i durant tres dies recorrerà els 190 quilòmetres que el separen. L’arribada serà el pròxim dissabte 16 de març a les 6 de la tarda a la capital de l’Urgell i comptarà amb la presència dels gegants de l’Espluga, a més a més, de diverses activitats complementàries. A les 5 de la tarda començaran els concerts per tal de fer ambient per esperar l’arribada del corredor.

L’ impulsor del projecte, Raul Arenas, anima a tothom a participar en l’acte d’arribada que es farà aquest proper dissabte 16 de març.

ÀUDIO: Raul anima a tothom a participari
ÀUDIO: El targarí també explica les ganes que té de començar el repte

A través de sortejos, com també el patrocini d’empreses o la venda de marxandatge, Raul Arenas espera reunir els fons necessaris per publicar el conte infantil que Noe Gaya ja ha escrit i que té pensat publicar a principis d’abril.