INTÈRPRETS: Arnau Martínez, Josep Ardila, Jordi Albalat, Aida Morgades, Aina Bonet, Alba Savidor, Carme Amenós, Sara Janer i Francesc Benet

Edició especial d’El Punt de mira en directe des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El programa coproduït amb Ràdio Montblanc s’ha centrat en el Dia de la Dona. Abans però, hem parlat amb el regidor de Cultura de Montblanc, Jordi Albalat, per conèixer tots els detalls del final de la Capital de la Sardana 2018.

Pel set del Consell Comarcal han passat Aida Morgades d’Els Teleotistes per parlar de l’obra que estrenaran al vespre amb un elenc 100% femení. Després, Aina Bonet i Alba Savidor del col·lectiu Pintem Feminisme ens han explicat en què consisteix el Figània de Montblanc que tindrà lloc dissabte.

Hem acabat amb les alcaldesses de les alcaldesses de Passanant i Belltatll i de Pontils, Carme Amenós i Sara Janer. Després s’hi ha afegit el president de l’ens comarcal, Francesc Benet. Les alcaldesses també han estat les encarregades de llegir el manifest del Dia de la Dona des del mateix Consell Comarcal amb què hem posat punt final a l’especial.