El grup de teatre Els Teleotistes ha interpretat aquest divendres 8 de març l’obra ‘Demà coneixeràs en Klein’ al Teatre del Casal. La platea va acollir més de 250 espectadors que durant una hora i mitja es van quedar sorpresos amb una obra que es va bellugar entre la comèdia àcida i el drama.

L’obra ‘Demà coneixeràs en Klein’ de Toni Cabré i dirigida per Josep M. Vidal narra la història d’una executiva que pateix mòbing a l’empresa on treballa, una companyia que es dedica a neteges industrials. L’executiva d’una empresa passa d’agressora a agredida quan, en tornar d’una baixa per maternitat, s’adona que està sent sotmesa a mobbing per part d’un gerent invisible.

Encara que no era la trama principal, també es va parlar del maltractament a les dones o les relacions jeràrquiques que s’estableixen a les empreses. Eva Díaz era l’executiva, Aida Morgades la secretària, Laura Escolà encara el paper de becària, Ruth Álvaro de netejadora i la recepcionista era la Montse Cervelló.

Data escollida, 8 de març, dia de la Dona

La data escollida pels Telotistes per estrenar l’obra ha estat el divendres 8 de març, dia de la Dona. El motiu de la tria d’aquesta data no és perquè l’argument de l’obra tingui alguna cosa amb les reivindicacions feministes, però es va creure interessant representar aquesta obra el 8 de Març perquè el seu repartiment és 100% femení, segons explica el propi grup de teatre. El director també va dedicar l’obra a totes les dones que estan empresonades o exiliades.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ