L’institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí s’ha estrenat aquest divendres 8 de març, per primer cop, al concurs televisiu Picalletres, que emet Tac12, presentat per Joan Reig. Es tracta d’un concurs d’abast nacional que es fa a tots els territoris del país, dels quals s’escullen els millors grups que després competiran a la gran final.

Les tres concursants espluguines del Grup A de l’INS Joan Amigó, al Picalletres (Foto: Neus Saltó)

Aquest any dos grups de l’Espluga s’enfronten a altres instituts del Camp de Tarragona amb l’objectiu de classificar-se per la final territorial. El programa s’emet tots els divendres a les 21h i els dimecres a les 21.30h.

Inici amb victòria

La participació del grup A de l’Institut Joan Amigó contra l’Institut Marta Mata de Salou ha acabat amb victòria per les espluguines, que es situen en tercera posició del Picarànquing. El grup B participarà el proper dimecres 13 de març a les 21.30h.

Els tres concursants espluguines del Grup B de l’INS Joan Amigó, al Picalletres (Foto: Neus Saltó)