Arnau Martínez i Josep Ardila han presentat el programa

L’Espluga FM Ràdio s’ha sumat al Dia de la Dona aquest divendres 8 de març amb una programació especial. Les veus protagonistes han estat femenines, mentre que els serveis informatius han ofert serveis mínims. Només s’han recollit les mobilitzacions al voltant d’aquesta jornada, com a mostra de recolzament a la vaga convocada per diversos sindicats i entitats socials i polítiques.

La Conca al Dia, a partir de les 11 h ha ofert l’emissió de les entrevistes a les dones que han passat durant tota la setmana pels micròfons de l’EFMR. Des de dimarts, dones que treballen en sectors masculinitzats, han explicat la visió que tenen del feminisme i com és el seu dia a dia. Hem escoltat la culturista espluguina, Ingrid Sales, la regidora de Joventut i d’Esport de l’Espluga, Erika Soriano, la presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé i la directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó.

ÀUDIO: Especial ‘La Conca al Dia’ del 8 de març

El manifest del 8 de març, en directe

La lectura del manifest del 8 de març, en directe per l’EFMR. (Foto: Arnau Martínez)

La programació ha seguit amb una edició especial d’El Punt de mira en directe des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Un programa coproduït amb Ràdio Montblanc i que han conduit Josep Ardila i Arnau Martínez.

ÀUDIO: Especial ‘Punt de Mira’ des del Palau Alenyà

Les alcaldesses de la Conca de Barberà, entrevistades durant el programa. (Foto: Arnau Martínez)

Pel set del Consell Comarcal ha passat l’actriu dels Teleotistes Aida Morgades per parlar de l’obra que estrenaran al vespre amb un elenc 100% femení, algunes organitzadores del Figània de Montblanc que tindrà lloc dissabte o les alcaldesses de la comarca. Elles han estat les encarregades de llegir el manifest del Dia de la Dona des del mateix Consell Comarcal. La lectura s’ha emès en directe per posar punt final a El Punt de mira d’aquest 8 de març.

ÀUDIO: Recupera el manifest del Dia de la Dona llegit per les alcaldesses de la Conca de Barberà