El repte esportiu i solidari del targarí Raul Arenas es donarà a conèixer aquest divendres a partir de dos quarts de 8 de la tarda al Museu de la Vida Rural. Arenas ho farà acompanyat de l’espluguina Noe Gaya, a qui es destinaran els recursos per fer realitat el seu nou conte infantil.

El desafiament consisteix a recórrer 190 quilòmetres entre Llívia i Tàrrega amb prop de 4.000 metres de desnivell. L’arribada serà el pròxim 16 de març a la capital de l’Urgell i comptarà amb la presència dels gegants de l’Espluga.

ÀUDIO: La regidora d’Esports, Erika Soriano, convida als espluguins a anar a l’arribada

La campanya “Sempre Endavant” també comptarà amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga que donarà 8 lots de productes de proximitat perquè puguin ser sortejats. La regidora d’Esports de l’Espluga, Erika Soriano, ha explicat que la trobada servirà “per presentar el projecte, com el prepara i conèixer la Noe”.

ÀUDIO: Soriano explica en què consistirà l’acte del MVR

A través dels sortejos, com també el patrocini d’empreses o la venda de marxandatge, Raul Arenas espera reunir els fons necessaris per publicar el conte infantil que Noe Gaya ja ha escrit.