La companyia de teatre Els Teleotistes portarà ‘Demà coneixeràs en Klein’ a sobre de l’escenari del Teatre del Casal. Serà divendres 8 de març a les deu de la nit. La particularitat del muntatge és que totes les actrius són dones, mentre que el director és Josep Maria Vidal.

“La trama és una mica fosca, tèrbola i s’hi afegeix la corrupció”, ha explicat el director. L’argument narra la història d’una executiva que pateix mòbing a l’empresa on treballa, una companyia que es dedica a neteges industrials. L’executiva es reincorpora després d’haver perdut una filla durant el part. La secretària, la becària, la netejadora i la recepcionista presenciaran una guerra on no s’acabarà de veure qui és qui.

ÀUDIO: El director explica l’argument de l’obra.

Encara que no és la trama principal, també hi apareix el maltractament a les dones o les relacions jeràrquiques que s’estableixen a les empreses. Eva Díaz és l’executiva, Aida Morgades la secretària, Laura Escolà encara el paper de becària, Ruth Álvaro de netejadora i la recepcionista que és la Montse Cervelló.

ÀUDIO: Vidal indica que l’obra reflecteix les jerarquies laborals.

El director ha definit l’obra com una “comèdia àcida”, “encara que hi ha moments durs, acabes rient”, ha afegit. Alguns temes socials que s’inclouen són durs, però l’obra està recomanada per a majors de 12 anys.

ÀUDIO: El director diu que és una “comèdia àcida”.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí fins al divendres dia 8 de març al migdia. També es podran adquirir just abans de l’inici de l’obra a taquilla. Les entrades tenen un preu de 10 euros i són numerades.