El grup municipal de Junts per l’Espluga, actualment CiU a l’ajuntament, ha començat a fer públic les persones que formen part del grup de treball de la marca. A través de píndoles audiovisuals publicades a les xarxes socials, volen presentar per fascicles qui està dins l’agrupació.

Els primers noms que s’han fet públic són totes dones: Marta Campos, Lorena Puentes, Carmen Chica, Hasna Lakehal, Maria Mercè Bergadà, Rosa Sánchez i l’actual regidora Maria Jesús Martín. Des de Junts per l’Espluga preveuen llançar més clips aquesta mateixa setmana.

El grup de treball va iniciar les primeres passes l’estiu passat i des de la tardor que es reuneixen habitualment. D’aquest òrgan n’ha de sortir la candidatura i el programa electoral de Junts per l’Espluga. L’alcaldable Jordi Torre, ha dit que és un grup “ampli” i que el conformen unes seixanta persones.

ÀUDIO: Jordi Torre explica com és el grup de treball

“El que volem fer és donar veu a diferents persones i sectors del municipi perquè puguin aportar el seu punt de vista o els seus projectes”, ha detallat Torre. Dins el grup, es divideixen en àrees diferents com ara benestar social o ensenyament.

ÀUDIO: Torre defineix com treballen per àrees

Jordi Torre encapçalarà la candidatura de Junts per l’Espluga, una marca nova que segueix la línia de Junts per Catalunya, després del final de Convergència i Unió. Torre no ha volgut donar detalls, però ha assegurat que algunes de les persones del grup de treball estaran a la llista que “encara no està definida”.