El tennis taula eslpuguí està d’enhorabona. Aquest divendres 1 de març, l’equip “A” del Club de Tennis Taula Els Carquinyolis ha aconseguit una victòria que els envia directament, i de forma matemàtica, a la Primera divisió Provincial, a falta d’un partit per tancar la temporada.

Pel que fa al partit de divendres, Els Carquinyolis es van veure les cares davant del Club de Tennis Taula Reus Deportiu “C”, en un partit que va finalitzar amb un resultat de 6 a 0 a favor dels interessos locals. Cal remarcar l’extraordinària actuació dels jugadors d’Els Carquinyolis, els quals van guanyar tots els jocs.

El pas a Primera arriba en la segona temporada del club i, per tant, encarrilant dos ascensos consecutius. Així doncs, amb aquesta fita, l’equip format per Sorin Anca, David Pàmies, Joel Andreu i Joan Carles Teixidó assoleixen la categoria provincial més destacada. Els bons resultats de l’Espluga es reflecteixen també al rànquing de millors jugadors de la lliga amb tres esportistes d’Els Carquinyolis entre el TOP10: David Pàmies, Sorin Anca i Joel Andreu.

Per la seva banda, l’equip B de l’Espluga lluita encara per la permanència a la Segona Provincial. La derrota d’aquest divendres davant del Salou complica els interessos locals i molt possiblement es disputaran la plaça al playoff de descens.