Dijous a la tarda arribava el 37è rei Carnestoltes a l’Espluga i durant aquest divendres, sa majestat visita les escoles del municipi. Al matí ha començat a la Llar d’infants Municipal fent una petita rua acompanyat dels més petits amb disfresses sobre el mar. Després, Carnestoltes s’ha desplaçat a l’Escola Vedruna i ha acabat a l’institut Joan Amigó.

El 37è rei Carnestoltes a les escoles (Foto: cedida)

La tarda l’ha començat a l’Escola Martí Poch on ha estat rebut per disfresses de la lletra “E” per celebrar els 60 anys del centre educatiu amb dos valors: “educació i emocions”. Finalment, Carnestoltes anirà a la Llar de Jubilats per passar una estona amb els avis i àvies de l’Espluga.

La festa continuarà aquest dissabte amb la rua de les 1.000 disfresses. Enguany prendran part 24 colles i el rei Carnestoltes sortirà amb una carrossa nova que ja va estrenar dijous.