La Cooperativa Amb tu fa un any que va començar a fer les primeres passes i ara s’han decidit per presentar-se en públic. Serà aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, amb una fira de productes ecològics, tallers de teràpies alternatives, degustació de productes i concerts. Justament, el programa d’actes vol ser un reflex del que és la cooperativa.

L’entitat treballa en el sector de l’atenció a persones amb dependència. “Vam apostar per una nova manera d’atendre a les persones amb algun tipus de dependència”, ha explicat una de les impulsores, Rocío Oliva als micròfons de l’EFMR. Cerquen una cura física, però també emocional, ha assegurat la dona.

Quan fas una cura personalitzada, es nota“, ha dit Oliva en referència als pacients d’avançada edat. “La il·lusió que tenen, fa que millorin físicament”, ha afegit.

D’altra banda, des de la Cooperativa Amb Tu aposten per una altra manera de treballar. Defensen la conciliació familiar i la jornada laboral és variable entre les quatre hores com a mínim i les sis de màxim. “Hem de tenir un nivell d’energia elevat i vuit hores treballant és excessiu“, ha valorat Rocío Oliva. “Aquesta cooperativa també vol cuidar al cuidador”, ha finalitzat.

Amb Tu ha nascut amb l’assessorament de l’Ateneu CoopCamp. “Hem cregut amb una cooperativa perquè creiem que hi ha una altra manera de crear treball més justa”, ha puntualitzat la impulsora.

ÀUDIO: Entrevista a Rocío Oliva, impulsora de la Cooperativa Amb Tu