Per Carnaval tot s’hi val, també arribar tard i és que el 37è rei Carnestoltes ha fet cap a la plaça de la Vila trenta minuts després del previst. Tot i això, els més petits han estat esperant sa majestat per veure la carrossa que estrenava enguany.

És la primera vegada que Carnestoltes té una carrossa en forma de camioneta de color vermell. Els últims anys s’ha volgut apostar per un acte nou, l’arribada del rei, i aquest 2019, s’ha inclòs al programa d’actes.

Nova carrossa del rei Carnestoltes

Després d’arribar a la plaça, Carnestoltes i la seva comitiva han recorregut els carrers de l’Espluga entrant a tots els comerços de la vila. Ha estat rebut amb molta alegria pels treballadors dels establiments i aquests han obsequiat el seguici amb berenar. A més a més, a cada botiga, el rei s’ha fet selfies amb tothom qui ha volgut.

El plat fort del Carnaval de l’Espluga serà aquest dissabte amb la rua de les 1.000 disfresses. Les colles fa setmanes que preparen les millors gales i a partir de dos quarts de set de la tarda, les podran lluir pels carrers.