L’entitat vol “exigir la llibertat dels presos polítics i reclamar que l’autodeterminació és un dret, no un delicte”. És per això que l’ANC de la Conca de Barberà participarà de la manifestació prevista pel 16 de març a Madrid. Ara s’estan organitzant busos per tal de facilitar el desplaçament a les persones que s’hi vulguin sumar.

“Estan passant un judici que és una farsa“, ha valorat Toni Cartanyà, membre de l’ANC de la Conca de Barberà als micròfons de l’EFMR. És per això que aniran a Madrid. D’altra banda, Cartanyà ha assegurat que servirà per “ensenyar la manera que tenim els catalans de manifestar-nos que és massiva, pacífica i festiva” aprofitant l’expectació mediàtica.

ÀUDIO: Entrevista a Toni Cartanyà, membre de l’ANC Conca de Barberà

Està previst que els busos surtin de Montblanc a tres quarts de vuit del matí i tornin des de Madrid a les nou del vespre. Les inscripcions es poden fer en diversos establiments de municipis de la Conca.