L’espai d’exposicions de l’Oficina de Turisme de Montblanc ha estrenat una nova mostra, amb fotografies de l’Ametlla de Mar i Deltebre. Es tracta de les imatges participants al concurs de fotografia que els dos municipis del Delta de l’Ebre organitzen des de fa dinou anys.

A les fotografies s’hi poden veure els espectaculars paisatges del Delta de l’Ebre, així com la seva vida quotidiana i la seva gastronomia. És la primera vegada que el concurs de fotografies surt dels seus municipis d’origen i s’exposa en un altre espai. La mostra es podrà veure a l’Oficina de Turisme de Montblanc fins a mitjans del mes de maig.

Damià Lleó, gerent de l’àrea municipal de turisme de l’Ametlla de Mar, destaca que «tenim bona relació amb altres oficina de turisme, també amb la de Montblanc, i estem molt agraïts d’haver pogut portar fora de les Terres de l’Ebre l’exposició i a un lloc que els propers mesos espera rebre un gran nombre de turistes«.

Des de l’oficina de turisme de Deltebre, la seva responsable, Gemma Bo, destaca que «el concurs va néixer quan treballàvem per potenciar la marca Terres de l’Ebre. Amb el concurs hem aconseguit que els fotògrafs vinguin en diverses èpoques de l’any per fotografiar els nostres paisatges». Posa com a exemple el cicle de l’arròs, que ofereix fins a quatre paisatges diferents en diverses èpoques de l’any, i és molt atractiu per aquells que volen fotografiar-ho.

El concurs va néixer quan el boom de la fotografia i les xarxes socials encara no estava present, i durant aquests anys han recollit més de 4.000 fotografies que, en molts casos, han servit també per promocionar els paisatges i tradicions de les Terres de l’Ebre.

Es podrà veure en l’horari d’atenció al públic: de 9h a 16h els dies feiners, de 10h a 14h i de 16h a 18h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges i festius. Es dona la circumstància que coincidirà amb dos dels moments en els que l’Oficina de Turisme rep més consultes, la Setmana Santa i la Setmana Medieval, per la qual cosa s’espera que sigui visitada per milers de persones.

L’Oficina de Turisme de Turisme de Montblanc acull exposicions des que es va traslladar a la nova ubicació, al celler modernista de Montblanc. Fins ara les exposicions han estat de fotografia, pintura i ceràmica, i tenen per objectiu donar a conèixer esdeveniments i equipaments culturals de la vila, i també indrets d’interès paisatgístic.