L’autora montblanquina estarà aquest dimecres a les set de la tarda a Vimbodí i Poblet per parlar de la seva darrera novel·la, ‘El camí de les Aigües’ (Ara Llibres, 2017). Serà a la sala municipal 1 d’Octubre del municipi.

Carme Martí ha dit a l’EFMR que els clubs de lectura li fan “molta il·lusió”. “En una presentació, no es pot anar gaire enllà perquè el públic encara no ha llegit la novel·la. En canvi, als clubs de lectura, els diàlegs que s’estableixen amb els lectors són molt enriquidors“, ha afegit. Cal recordar que Martí ja va passar pel Club de lectura de l’Espluga de Francolí.

Carme Martí al Club de Lectura de l’Espluga de Francolí (Foto: Patrícia Valencia)

“Els lectors de ciutat m’han dit que han descobert tot un món rural amb espais com Les Masies que no coneixien”, ha dit Martí. Alguns, fins i tot, han vingut a fer la visita pel seu compte. Sobre la ruta literària, l’autora ha explicat que se n’estan organitzant diverses amb alguns clubs de lectura d’arreu de Catalunya, per exemple el d’Alella o el de Cambrils.

ÀUDIO: Entrevista a Carme Martí sobre el club de lectura de Vimbodí

Finalment, Carme Martí ha explicat que està escrivint una altra novel·la. No n’ha donat detalls, però ha subratllat que serà més breu i és que ‘El camí de les Aigües’ té 500 pàgines.