La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc organitza la tercera edició del Vermut Musical aquest dissabte 3 de març per celebrar el Carnestoltes. Aquesta tercer any, es repeteix format i lloc, a la plaça de Sant Miquel. Amb aquesta iniciativa, els botiguers volen continuar amb la línia de promoció del centre comercial que es fa al llarg de l’any.

El Vermut Musical és obert a tothom a partir de dos quarts de 12 del matí, i coincidirà amb l’arribada de Ses Majestats el Rei i la Reina del Carnaval i el seu seguici, que passaran per la plaça. Els ciutadans estan convidats a la tradicional beguda amb patates de xurreria, que hauran de bescanviar pels vals gratuïts que els establiments comercials associats reparteixen fins aquest divendres, amb la compra als seus clients. El Vermut Musical estarà amenitzat pel Dj Fiky.

Victòria Mateu, secretària de la UBCM, ha explicat que “l’èxit de les dues anteriors edicions avalen que el Vermut Musical ja forma part de la festa montblanquina del Carnestoltes. N’estem molt satisfets, perquè justament la intenció de la Unió de Botiguers en organitzar-la és donar suport a aquesta tradició i contribuir a crear encara més ambient als carrers del centre comercial de Montblanc”.