Montblanc es prepara per la celebració del Carnaval 2019. Una de les colles que els darrers anys ha fet reviure el Carnaval a la vila ha estat Embragània. Amb aquesta acció, la colla deixa entreveure que la polèmica per l’enderroc de Cal Contijoch serà el centre de la seva proposta per al Carnaval 2019. 

Aquest diumenge al matí diverses cases i edificis de Montblanc han aparegut amb cartells on s’anuncia el seu imminent enderroc. Els cartells, que semblen fets per l’Ajuntament, els signa Demolicions Embragània, amb Cal Contijoch com a imatge. Aquests cartells i les cintes d’obra s’han pogut veure a l’edifici de l’Ajuntament de Montblanc, al Pont Vell, a diverses botigues o fins i tot a casa de l’alcaldable de Junts per Montblanc, Marc Vinya. De fet, ell mateix ho ha fet públic a través de les xarxes socials. 

Els cartells també han aparegut en d’altres municipis de la comarca com a l’Epsluga. N’han posat un a l’Església Nova, tancada per esquerdes a la cúpula, i en algunes cases de particulars.

Un altre misteri del Carnaval 2019

També aquestes darreres setmanes, s’ha pogut veure a través de la xarxa social Facebook un perfil que anuncia un nou element al seguici festiu de Montblanc. Sota el nom de Picuk Montblanc, s’entreveu que aquest possible nou element pot ser l’eix central d’aquesta colla per al Carnaval d’enguany.