Dinou alumnes de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga han participat aquest cap de setmana al segon concurs de Dansa Vila de Blanes.

Les coreografies de l’Escola de Dansa del Casal han aconseguit 2 primeres posicions amb les coreografies “Ingravitto” i “Refugiats”, 10 segons premis amb ballet contemporani i pel que fa a l’estil de ballet clàssic dues segones posicions i un tercer premi.  

Les ballarines del Casal han concursat amb 23 escoles més d’arreu del país que s’han aplegat a la capital de la Selva Marítima per demostrar les seves habilitats ballant estils tan diversos com Jazz, Fusió, Ballet Clàssic i Ballet Contemporani.

Entre el jurat hi havia personalitats com la coreògrafa internacional catalana Cocó Comin, acompanyada per altres referents del món de la dansa mundial, com són Francisco Lloberas, Barbarana Pons, Víctor Rodrigo, Anna Pujol, Elena Iannotta i Elías Garcia.

L’Escola de Dansa del Casal continuara participant en diferents concursos durant el mes de març.