Aquest dissabte s’ha celebrat una nova edició de “Forès viu el vi”. Enguany la proposta ha arribat a la quarta edició amb un maridatge per part del Celler Sanstravé de Solivella i el restaurant El Àlamo.

El Local Social i Cultural de Forès ha aplegat una vuitantena de persones que a les 6 de la tarda ha començat l’activitat “Forès viu el vi”. Aquest any, com a novetat, s’ha realitzat un maridatge de vins, caves i tapes. La vetllada ha estat acompanyada pels poemes de Joan Margarit. Júlia Plaza, alcalde del municipi, en declaracions a l’EFMR ha explicat la novetat d’enguany.

ÀUDIO: Júlia Plaza, alcalde de Forès, parla sobre la quarta edició de “Forès viu el vi”

Els assistents han pogut tastar un cava rosat reserva de trepat de l’any 2015, un copa de vi blanc llum de chardonay i muscat del 2017 i també dos vins negres, un gran reserva agraïment syrah del 2011 i un criança partida del jueus merlot, tots del Celler Sanstravé de Solivella. També han pogut tastar un tàrtar de salmó en torradetes, una cullereta de llagostí amb romesco o una mini cheese burger entre molts d’altres del restaurant El Àlamo.

“Forès viu el vi” l’organitza l’Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Conca de Barberà i el Celler Sanstravé