Aquest dissabte s’ha celebrat una nova edició de “Forès viu el vi”. Enguany la proposta ha arribat a la quarta edició amb un maridatge per part del Celler Sanstravé de Solivella i el restaurant El Àlamo.
El Local Social i Cultural de Forès ha aplegat una vuitantena de persones que a les 6 de la tarda ha començat l’activitat “Forès viu el vi”. Aquest any, com a novetat, s’ha realitzat un maridatge de vins, caves i tapes. La vetllada ha estat acompanyada pels poemes de Joan Margarit. Júlia Plaza, alcalde del municipi, en declaracions a l’EFMR ha explicat la novetat d’enguany.
Els assistents han pogut tastar un cava rosat reserva de trepat de l’any 2015, un copa de vi blanc llum de chardonay i muscat del 2017 i també dos vins negres, un gran reserva agraïment syrah del 2011 i un criança partida del jueus merlot, tots del Celler Sanstravé de Solivella. També han pogut tastar un tàrtar de salmó en torradetes, una cullereta de llagostí amb romesco o una mini cheese burger entre molts d’altres del restaurant El Àlamo.
“Forès viu el vi” l’organitza l’Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Conca de Barberà i el Celler Sanstravé