La comèdia ‘D’oca a oca’ de John Chapman i Ray Cooney arribarà a Blancafort aquest diumenge interpretada per Tratea Teatre del Casal de l’Espluga. Serà aquest diumenge a les sis de la tarda. La representació està dirigida per Ester Majós amb Esther Català com a adjunta a la direcció, i és interpretada per 9 actors i actrius. 

Justament van apostar per aquest gènere per poder realitzar sortides. Segons ha apuntat una de les actrius a l’EFMR, Eva Bonet, els clàssics no tenen tanta tirada pels pobles del voltant. «És una obra senzilla, el que li agrada a la gent, sense cap missatge ni res», ha explicat Bonet. «Només pretenem fer riure», ha dit. L’obra es va estrenar la Festa Major passada a l’Espluga de Francolí.

ÀUDIO: Eva Bonet explica que les comèdies tenen més demanda.

«L’escenari de Blancafort és bastant gran», ha assegurat l’actriu. Hauran d’adaptar l’obra respecte la que van fer al Casal, «ho reduïm tot», ha dit Bonet.

Assaig general de l’obra D’oca a oca de Tratea Teatre (Imatge: Gerard Bosch)

ÀUDIO: Eva Bonet explica com adapten les obres.

Els que no van poder veure la comèdia el juliol passat, el 21 d’abril tindran una nova oportunitat. Tratea Teatre tornarà a pujar a l’escenari del Casal de l’Espluga amb ‘D’oca a oca’. No l’han representat abans perquè una de les actrius ha estat fora mig any.