La coalició d’esquerres ha posat en comú aquest diumenge totes les propostes recollides durant la desena de jornades temàtiques que la formació ha celebrat. La trobada, que va congregar una trentena de persones, va revisar i prioritzar les idees de cada àmbit establir els punts de partida del programa electoral.

L’actual regidora al consistori, Aida Morgades, va explicar a l’EFMR que Som Espluga presentarà un programa més concret que ara fa 4 anys i que s’estructurarà en 10 grans blocs: comunicació, participació i transparència; medi ambient, energia verda i agricultura; desenvolupament econòmic; habitatge; ciutadania i acció social; turisme; infraestructures, equipaments i serveis; cultura, esports i entitats; educació i urbanisme i mobilitat.

Aida Morgades preveu que el programa contindrà idees més clares

Després de la priorització de les propostes, a partir d’ara la candidatura redactarà el programa. D’altra banda, després de la renúncia de Jordi Miró a encapçalar la candidatura per falta de confiança, Som Espluga donarà a conèixer el pròxim 10 de març la llista electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Aida Morgades explica que s’ha definit la base del programa electoral