L’Acampada Jove 2019 que se celebrarà a Montblanc del 18 al 20 de juliol suma quatre noves confirmacions. Com ha avançat l’organització a les xarxes socials, la 24a edició comptarà amb les actuacions de ZOO, Obeses, La Otra & las locas del Co. i Train to Roots que s’afegeixen als ja anunciats Oques Grasses, Tribade i Koers.

Com és habitual, el paquet de confirmacions d’aquesta tarda combina diversos estils. D’una banda, els valencians ZOO tornaran a l’escenari central de l’Acampada Jove amb la seva particular denúncia social i política, mentre que Obseses presentarà el disc Fills de les Estrelles, més proper al rock simfònic.

També visitarà Montblanc La Otra & las locas del co. amb la seva música de consciència per presentar el seu darrer disc Creciendo. Finalment, un any més, l’Acampada afegeix al seu cartell un grup internacional, aquest cop porta, per primera vegada, el reggae de Train to Roots que publica ja el seu sisè disc Declaration N°6.