‘El vi fa sang’, el Festival Internacional de Novel·la Criminal en Català, arriba a la cinquena edició amb el primer concurs de microrelats a Twitter. Es pot participar a través de l’etiqueta #concurselvifasang i l’autor ha de ser seguidor del compte oficial del certamen @elvifasang. La presentació de les narracions ja es pot fer des del passat dia 15 i s’allargarà fins al 15 de març.

Els relats presentats han de seguir la temàtica criminal i han de ser inèdits i originals. Cada text ha de tenir una extensió màxima de tres tweets de 280 caràcters amb el hashtag escollit pel concurs. D’altra banda, no es podran adjuntar ni imatges ni fotos.

El jurat donarà a conèixer els cinc guanyadors a criteri del jurat a través del mateix perfil oficial del festival. El premi consistirà en una ampolla de vi d’un celler local i d’entrades pels museus de l’Espluga de Francolí. L’entrega de guardons i la lectura dels textos es farà en el marc del festival el dissabte 6 d’abril.

ÀUDIO: Entrevista a Salvador Balcells, co-comissari del Festival El Vi fa Sang:

5è Concurs de relats i 3r Concurs de relats juvenils

D’altra banda, el Festival segueix organitzant el Concurs de relats amb textos de temàtica cirminal d’una extensió d’entre deu i quinze pàgines. Es poden enviar fins a l’1 de març a concurs@elvifasang.cat. Finalment, els alumnes de secundària de la comarca comptaran amb el seu concurs propi de relats juvenils que poden fer arribar també fins a l’1 de març a la secretaria del centre educatiu.