Montblanc ha estat aquest diumenge el punt de parada de la concentració de vehicles de l’associació Alfistas Club Sport i del Ferrari Club Espanya. Les dues trobades van celebrar-se gairebé de forma simultània congregant uns 45 cotxes d’alta gamma.

La plaça de Sant Francesc va ser l’escenari de la concentració dels vehicles Ferrari, mentre que els Alfa Romeo van reunir-se a l’aparcament de l’Agrobotiga i Oficina de Turisme de Montblanc.

L’atractiu històric de Montblanc va ser el motiu principal que va portar el col·lectiu Ferrari Club Espanya a organitzar la trobada a la vila medieval, segons ha explicat a l’EFMR el seu president, Josep Rodríguez. El representant de l’associació de propietaris explica que ha estat la calçotada anual que celebra l’entitat al Camp de Tarragona, més enllà de les sortides mensuals.