L’Espluga FM Ràdio incorporarà la setmana vivent un nou periodista com a responsable de la cobertura informativa per ràdio, televisió i web per l’EFMR.cat i Tac12, coordinació de continguts i de projectes de l’Emissora Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga.

Després d’un procés de selecció que s’ha desenvolupat en les últimes setmanes, el periodista de la Selva del Camp Arnau Martínez ha estat presentat aquest dissabte com a nou coordinador en substitució del periodista espluguí Gerard Bosch, davant l’equip de l’Espluga Audiovisual i dels membres del Consell d’Administració de l’EFMR.

Membres de l’equip de l’Espluga Audiovisual i del Consell d’Administració de l’EFMR amb l’antic i el nou coordinador. (Foto: Josep Morató)

Martínez assumirà les tasques de cobertura periodística i coordinació de la ràdio espluguina mentre que Gerard Bosch s’incorporarà a l’equip de Tac12 al Camp de Tarragona. La televisió pública, de la qual n’és titular l’Ajuntament de l’Espluga des d’ara fa un any com a membre del Consorci de la TDT del Camp de Tarragona, ha decidit incorporar el periodista espluguí a l’equip de professionals del mitjà.

Bosch ja formava part actualment de l’equip televisiu com a corresponsal a l’Espluga de Francolí, i havia col·laborat en diversos programes o en el dispositiu especial de seguiment dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

Gerard Bosch i Arnau Martínez rellevant-se al capdavant de l’EFMR. (Foto: Josep Morató)

10 anys a l’EFMR

Gerard Bosch va entrar a l’Espluga FM Ràdio just ara fa 10 anys, com a locutor i tècnic del so del programa ‘L’Hora del Cafè’ i després va participar en diferents programes i projectes. També va ser cap d’Esports i de Programes de l’EFMR, i en la nova organització semiprofessional de l’emissora acordada a principis del 2017, va convertir-se en coordinador de l’Espluga Audiovisual.

Foto junta Espluga Audiovisual amb Gerard Bosch
El 2017, el nomenament de Gerard Bosch com a coordinador, acompanyat d’esquerra a dreta d’Albert Grinyó, Anna Garcia, Sergi Civit, Jordina Picanyol i Xavier Lozano.

L’1 de juny d’aquell mateix any va substituir a Eloi Roca a la coordinació de l’emissora municipal, en les funcions delegades a la contractació de serveis per part de l’Ajuntament de l’Espluga.

Reunió extraordinària del Consell d’Administració de l’EFMR, el maig de 2017 (Foto: Albert Grinyó)

Ara Gerard Bosch seguirà com a coordinador de l’Espluga Audiovisual treballant en el desenvolupament dels programes i projectes de l’Espluga FM Ràdio des del voluntariat i en el marc de l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local.

ÀUDIO: Gerard Bosch valora l’etapa que ara tanca i el relleu a l’EFMR

Arnau Martínez, un jove periodista polifacètic

El nou periodista que a partir d’ara agafarà les regnes del dia a dia radiofònic a la Conca de Barberà és un jove professional de la comunicació de la Selva del Camp, actiu en l’activitat social i cultural del Camp de Tarragona.

El nou coordinador de l’EFMR, Arnau Martínez, als estudis de l’emissora. (Foto: Josep Morató)

Fins ara periodista de La Nova Ràdio de Reus, implicat en la cobertura informativa i en diferents programes, col·labora en altres mitjans com el portal Surtdecasa, la revista Fet a Tarragona, és redactor de castells del Diari Més.

Ha crescut professionalment també a Reus Digital i ha treballat a Canal Reus Televisió i a Tac12 Televisió, on ara tornarà com a corresponsal des de l’Espluga.

ÀUDIO: Arnau Martínez explica els seus objectius a l’Espluga FM Ràdio