La Cooperativa amb Tu es presentarà en públic els dies 2 i 3 de març i ho farà amb una fira de productes ecològics, tallers de teràpies alternatives, degustacions i concerts a l’Hostal del Senglar de l’Espluga.

La nova cooperativa neix amb l’objectiu d’oferir serveis d’atenció a persones amb dependència a la Conca de Barberà, tant ajuda física com emocional. També vol ser un espai de suport a les persones que es treballen en aquest àmbit.

La iniciativa es presentarà amb dues jornades d’activitats que inclouran la mateixa presentació del projecte per part de les 3 sòcies impulsores, però proposarà tallers de refloxologia podal, de bioneuroemoció, ioga, d’harmonització energètica o un taller per despertar els instints intuïtius.

ENTREVISTA a Rocio Pérez, una de les impulsores de la cooperativa (Min. 30.30)

A més a més, la fira oferirà un tast de vins, àpats ecològics o naturals i parades de formatges, melmelades, verdures ecològiques i bijuteria artesanal. El programa es completa amb els concerts de La Moscagat i Tòlia i les Guineus.

El mateix col·lectiu ja va impulsar l’any passat unes jornades de teràpies alternatives i planteja aquesta fira com una cita per repetir de forma anual al territori.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS