Fer front al feixisme i fomentar la llibertat d’expressió a través de la literatura és l’objectiu de la nova iniciativa d’Antifeixistes Conca. El col·lectiu vol publicar un recull de relats aquest Sant Jordi i anima a la ciutadania a participar-hi fins al 31 de març.

Antifeixistes Conca, que va nèixer el passat desembre, impulsa per aquesta primavera un recull de relats breus que estiguin relacionats amb l’antifeixisme, l’antirracisme, l’anticapitalisme, el feminisme, la lluita LGTBi o d’altres de relacionades.

Un dels membres d’Antifeixistes Conca explica la iniciativa

Els textos no poden tenir una extensió de més de 3 pàgines i poden estar escrits en català o castellà. Els autors, que han de ser de la Conca de Barberà o tenir alguna relació especial amb la comarca, poden enviar les seves creacions al correu antifeixistesconca@gmail.com complint les bases que publica Antifeixistes Conca.

El col·lectiu editarà els textos rebuts i vendrà el recull a preus populars durant la diada de Sant Jordi en una parada que esperen instal·lar a Montblanc. En aquest espai també instal·laran un micròfon per a qui vulgui llegir els relats.