Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda els pares d’un nadó de Montblanc, de 21 i 22 anys, com a presumptes autors dels delictes de lesions i violència física habitual en l’àmbit de la llar, pel suposat maltractament del seu nadó d’un mes.

Els fets han trascendit aquest dijous, unes hores després que l’infant fos derivat a l’UCI neonatal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, procedent del Pius Hospital de Valls. Segons informa Tac12, es troba en estat greu al centre hospitalari tarragoní.

El nadó hauria ingressat amb diferents marques al cos que han fet activar el protocol hospitalari en cas de suposats maltractaments, posant en coneixement els fets a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat, que ha assumit la tutela del menor.

La DGAiA també es personarà com a acusació particular a la causa judicial en defensa dels drets de l’infant. Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació del cas.