L’Ajuntament de l’Espluga té, des d’aquest dilluns, nova secretària municipal. Sara López ocuparà la responsabilitat de manera interina per cobrir la jubilació de Josep M. Caffarel fins que es convoqui la plaça pública. Caffarel es va acomiadar del seu càrrec el passat desembre després de 37 anys de servei.

Josep M. Caffarel va accedir al càrrec amb el primer ajuntament democràtic i el passat 27 de desembre va celebrar el seu últim ple. L’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ha agraït el seu servei públic i l’arrelament al municipi.

Durant aquest mes de gener les tasques del secretari municipal les ha desenvolupat una treballadora del consistori, però a partir d’aquest dilluns Sara López, la nova secretària interina de l’Espluga, ha iniciat la seva adaptació a l’administració local. López ha passat pel Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona i actualment estava a l’ens supracomarcal de Girona. Ocuparà les funcions fins que es convoqui la plaça pública a través d’unes oposicions, com a mínim en un termini d’un any.

D’altra banda, a partir d’ara, la secretaria es desvincula de Barberà de la Conca i ja no serà compartida a causa del volum de feina que comporta la de l’Espluga. Amb aquesta nova etapa, el secretari de Barberà de la Conca serà el mateix que el de Solivella.