Un suposat paquet turístic d’una agència de viatges de Saragossa, una franquícia de Zafiro Tours, es promociona amb el títol «Descubre Tabarnia» i ofereix una ruta a Tarragona, el Monestir de Poblet, l’Espluga o Siurana.

La fotografia de l’anunci l’ha publicat el Diari Més, però se’n desconeix la procedència. A través de les xarxes socials, l’únic anunci que publica la franquícia porta el nom de «Tarragona, historia y cultura».

Tac12 ha pogut confirmar la ruta turística a través de la sucursal de Zafiro Tours a Saragossa que certifica les visites els dies 2 i 3 de març, però atribueix la proposta directament a una associació de jubilats aragonesa.

El mateix mitjà de comunicació també ha verificat la reserva de Zafiro Tours pel 2 de març a les Coves de l’Espluga per a un grup de quaranta persones. Contràriament, la central de Zafiro Tours, a Alacant, s’ha desmarcat completament d’aquest paquet turístic. L’empresa ha assegurat a Tac12 que no n’estava informada i que la ruta, amb clares tendències polítiques, no està autoritzat per la seva marca. Zafiro Tours es mostra aliè a qualsevol posicionament polític.