Montblanc ha tornat a sortir al carrer aquest dimarts per denunciar l’inici del judici als presos polítics independentistes d’avui al Tribunal Suprem de Madrid. Convocats a les 12 del migdia, desenes de persones s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament de Montblanc.

A la plaça Major s’han trobat treballadors de l’Ajuntament i també ciutadans i ciutadanes que han volgut estar al costat dels presos en el dia de l’inici del judici. Els treballadors del Consell Comarcal també han fet una aturada, en aquest cas a les portes de la seva seu central a Montblanc, al Palau Alenyà.

El manifest l’han llegit diversos regidors del consistori i membres de l’ANC. L’alcalde, Josep Andreu, ha reclamat una defensa justa pels presos i ha enviat l’escalf per als encausats. L’acte s’ha acabat amb crits de llibertat i amb el Cant dels Segadors.

Des de l’ANC ja han anunciat, d’altra banda, que s’organitzen autobusos des de la Conca de Barberà per participar dissabte a la manifestació convocada a Barcelona per denunciar el judici als líders independentistes. Els autobusos sortiran de Montblanc a les 2 del migdia d’aquest dissabte, i els tiquets per participar-hi es poden adquirir a la Perfumeria Vives, a la plaça Major.