Ple absolut al Teatre del Casal de l’Espluga per veure aquest dissabte l’obra “Bona Gent” de Quim Masferrer que va congregar unes 800 persones, moltes vingudes d’altres punts de la Conca de Barberà i del Camp de Tarragona. L’espectacle va ser un homenatge al públic, donant-los el protagonisme i fent de les seves històries l’eix de la funció.

La platea completament plena, tres quarts d’amfiteatre, una pantalla i una càmera van ser els ingredients amb què es va servir Quim Masferrer per fer riure de valent el públic. Durant bona part de l’obra, Masferrer va baixar de l’escenari per conversar amb els assistents i riure amb les anècdotes del públic. La realització de les càmeres va reforçar l’espontaneïtat i humor característic de l’actor.

L’activitat, organitzada per l’Associació juvenil Auvënguen, va millorar les xifres de taquilla de l’anterior obra de Masferrer, “Temps”, que va pujar a l’escenari del Casal el 2017. Auvënguen va aprofitar l’alta afluència de públic per instar a les administracions locals a programar activitats socials i culturals al municipi.