Raquel Huguet serà la número dos de la llista de Junts per Montblanc que encapçala Marc Vinya per a les eleccions municipals d’aquest maig. La formació ha confirmat el nom d’Huguet aquesta setmana, coincidint amb les primeres aparicions de la candidatura amb diverses reunions i un seguit de vídeos a les xarxes socials.

Raquel Huguet, veterinària amb botiga i consultori propi a Montblanc, és una de les novetats de la candidatura del PdeCAT al municipi. El passat dimarts els dos van formalitzar la seva candidatura signant la documentació que acreditarà oficialment com a candidats a les properes municipals.

Marc Vinya, alcaldable de Junts per Montblanc, explica que volen una llista transversal

Amb un primer vídeo a les xarxes socials, Marc Vinya començava el compte enrere per a les municipals anunciant que la candidatura publicarà un seguit d’audiovisuals amb les seves propostes. En paral·lel, també han començat la ronda de trobades amb els veinat i empreses de Montblanc.

El divendres 1 de febrer Junts per Montblanc va reunir diverses empreses de la vila en un esmorzar de treball amb la Secretaria General del Departament, Marta Felip. D’altra banda, aquest passat dilluns Marc Vinya va trobar-se amb els veïns i veïnes dels barris del Sol de l’Horta, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó.

El candidat de Junts per Montblanc assegura que les trobades seguiran en les pròximes setmanes. En declaracions a Ràdio Montblanc, el candidat Marc Vinya ha destacat que “volem fer una candidatura molt transversal, més enllà de la gent del partit”.