Joan Güell, l’alcalde de Vimbodí i Poblet, ha visitat aquest dimecres l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Waterloo a la denominada Casa de la República, a Bèlgica.

L’alcalde de Vimbodí ha explicat a través de les xarxes socials que la visita ha estat aprofitant un viatge privat. Joan Güell ha obsequiat a Puigdemont amb dos objectes simbòlics del municipi de la Conca de Barberà. D’una banda, li ha entregat un exemplar del llibre de la Història de Vimbodí i Poblet publicat per Arola Editors amb la col·laboració de la Central de Biblioteques de la demarcació de Tarragona i la URV. A més a més, Carles Puigdemont també ha rebut un porró de vidre bufat de Vimbodí amb laticini groc.

Aprofitant la trobada, Puigdemont ha signat el llibre d’honor de Vimbodí i Poblet. Amb la publicació de les fotografies de la visita, Joan Güell ha destacat la saviesa i determinació del 130è President de la Generalitat de Catalunya, alhora que ha expressat que troba a faltar el seu lideratge.