Els Mossos d’Esquadra han incrementat la seva presència a la Conca de Barberà en aquestes darreres setmanes després que durant el gener es presentessin més denúncies per robatoris amb força en algunes poblacions de la comarca, principalment a l’Espluga.

Segons ha pogut saber l’EFMR es tracta d’un lleu increment, només un parell de casos més en comparació amb la mitjana de la Conca, però haurien han estat concentrats en pocs dies. Les denúncies no són preocupants, asseguren des de Mossos d’Esquadra, si bé és cert que guanyen importància en una comarca on el nivell de delinqüència és baix.

Per aquest motiu, la policia catalana ha incrementat el patrullatge dinàmic i els controls de sortida i entrada a la Conca, mentre mantenen obertes les investigacions. És dona la coincidència que l’any passat també es va intensificar la presència després d’un episodi de robatoris a finals del 2017.

Des de Mossos aprofiten l’ocasió per recordar a la ciutadania el paper actiu que poden jugar en la prevenció de robatoris només prenent un seguit de mesures de seguretat.