Un equip de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga competirà a la fase final de la sisena edició de la Copa Cangur, un concurs organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques. L’Espluga va participar a la fase territorial amb 3 equips, dos dels quals es van situar a les primeres posicions del podi de la demarcació de Lleida.

Aquesta primera fase del concurs matemàtic es va disputar el 24 de gener de forma simultània arreu de Catalunya. L’Institut de l’Espluga va fer la prova a Lleida presentant tres equips i un total de 21 alumnes. La prova consistia a resoldre 12 problemes matemàtics a contrarellotge en equips de 7 persones.

L’equip A de l’Espluga, format per Esther Arbós, Roger Esplugas, Clàudia García, Biel Nadal, Gemma Puig, Martina Requena i Aina Vázquez, va aconseguir la primera posició i l’accés a la final que se celebrarà el 7 de març a Mataró amb la resta d’equips seleccionats de Catalunya. El doble podi espluguí va ser possible gràcies a la segona posició de l’equip B que estava integrat per Dani Barbat, Òscar Fortuny, Miquel Isern, Martí Jiballí, Dídac March, Arnau Pérez i Èric Toldrà.