El repte esportiu i solidari del targarí Raul Arenas segueix sumant recursos per fer realitat el nou conte infantil de l’espluguina Noe Gaya. Ara “Sempre Endavant” també comptarà amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga que donarà 8 lots de productes de proximitat i organitza una xerrada al municipi per donar a conèixer el projecte. A més, els Gegants i Grallers de l’Espluga participaran a l’arribada d’Arenas a Tàrrega.

El repte: 190 quilòmetres entre Llívia i Tàrrega amb prop de 4.000 metres de desnivell.

La regidoria d’esports de l’Espluga ha acordat amb Arenas una via de col·laboració per la qual el consistori entregarà 8 lots de productes de proximitat perquè puguin ser sortejats. A través dels sortejos, com també el patrocini d’empreses o la venda de marxandatge, Raul Arenas espera reunir els fons necessaris per publicar el conte infantil que Noe Gaya ja ha escrit. La iniciativa de Raul Arenas ja compta amb el suport de més de 140 empreses i el repte se celebrarà del 14 al 16 de març.

L’objectiu de “Sempre Endavant”, però també els detalls del repte esportiu es donaran a conèixer en una xerrada el 8 de març a la sala d’actes del Museu de la Vida Rural a partir de dos quarts de 8 de la tarda amb la participació de Raul Arenas, Noe Gaya i la seva família.