L’Oficina de Turisme de Montblanc ha obert el termini d’inscripcions per als dioramistes que vulguin participar en la cinquena edició del Festival del Lego de Montblanc, Brickània, que se celebrarà els dies 8 i 9 de juny. Els superherois seran els protagonistes de la nova entrega de l’esdeveniment.

Fins al 15 de febrer els participants poden fer la sol·licitud telemàtica on hauran de justificar la seva experiència i proposar possibles temes dels diorames. D’entre totes les inscripcions l’organització escollirà durant el març tretze diorames que es veuran a l’antiga església i claustre de Sant Francesc. El mateix sistema de sol·licitud també s’utilitza per a les botigues especialitzades que instal·lin un punt de venda.

Els superherois, nou eix temàtic

L’edició del 2018 va congregar prop de 4.000 visitants amb la saga de Star Wars com a temàtica central. Un dels aspectes que repetirà enguany és el vessant formatiu i de divulgació que es poden treballar mitjançant les peces de Lego.