A quatre mesos per les eleccions municipals, el Grup de Som Espluga donarà a conèixer aquest divendres el seu equip de treball. Ho farà en un acte obert al Bar del Casal a partir de dos quarts de 9 del vespre amb la intervenció de persones que formen part del projecte i el Diputat del Parlament de Catalunya, l’espluguí Ferran Civit.

L’agrupació d’esquerres tornarà a presentar-se a les eleccions per segona vegada després d’haver-se estrenat el 2015 amb l’objectiu de ser una alternativa al govern municipal. Llavors Som Espluga va ser la llista més votada amb 867 vots, però amb els mateixos regidors que la candidatura de Convergència i Unió que acabaria governant amb el suport d’Antonio Vendrell, regidor d’Espluga Viva, qui acabaria trencant amb la seva llista a causa del pacte de govern.

Som Espluga presentarà l’equip de treball aquest divendres, però aquesta no serà la primera compareixença pública perquè el maig passat, una any abans de les eleccions, van exposar als mitjans de comunicació el seu mètode de treball. Fins ara, la formació no ha volgut parlar de candidats, sinó que han assegurat que aposten per consolidar l’equip i el projecte.