La Fira de Sant Vicenç de l’Espluga repetirà aquest dissabte 26 de gener, per segon any consecutiu, el concurs de preguntes de l’Espluga entre les entitats, el Joc del Perxe. La proposta es va estrenar l’any passat, abans de la Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins, amb la participació de 13 entitats.

El joc, que és obert al públic, consisteix en un concurs de preguntes de diversos àmbits de l’Espluga, estructurat en fases eliminatòries i l’enfrontament entre els equips d’entitats. L’acte començarà a dos quarts de 9 del vespre al pavelló del Casal. El termini d’inscripció acaba aquest dimecres 23 de gener i s’hi poden apuntar equips d’1 a 4 persones, enviant un correu a atencioentitats@esplugadefrancoli.cat.

El termini d’inscripció al sopar i de votacions per als Mèrits Espluguins també acaba aquest dimecres

Millora del format i major implicació del públic

Enguany la proposat repeteix millorant el seu format. La segona edició del Joc del Perxe inclourà recursos sonors i audiovisuals, a més d’altres elements escenogràfics per reforçar la posada en escena. Una de les novetats és que el públic jugarà un paper més rellevant, ja que tindrà elements d’animació.

El premi per a l’entitat guanyadora també serà més escandalós i és que aquest 2019 l’equip que superi la fase final rebrà 20 metres de llonganissa. A més a més, l’entitat guanyadora es farà amb el guardó del Joc del Perxe, ara per ara en mans de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, vencedors de la primera edició.

L’equip dels Grallers, Gegants i Nans va guanyar la primera edició del Joc del Perxe

El Joc del Perxe és un acte de la Fira de Sant Vicenç obert al públic

La iniciativa de la Comissió de Treball de la Nit d’Entitats, formada per la regidoria de festes i associacions del municipi, va sorgeix amb l’objectiu d’aglutinar les entitats i fomentar la participació en el sopar de la Nit d’Entitats.